reklama

V Košiciach sme začali debničkovať

Debničkovanie je vlastne životný štýl. Dávate najavo, že Vám záleží na svojom zdraví, na práci ľudí z vašej krajiny na kvalite, ktorú Vám ponúkame. Princíp spočíva v tom, že raz do týždňa si objednáte na stránke zeleninu, ovocie, sušené ovocie, med, džemy, sirupy a mnohé iné dobroty. Na stránke máte napísané čo a od koho máte. Farmári, malovýrobcovia, ľudia, ktorí to ešte so slovenským poľnohospodárstvom nevzdali. Podporujeme východoslovenský región. A objednaný tovar Vám príde aj priamo domov v debničke. A prečo debnička?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Lebo je ekologická. Použijete ju mnoho mnoho krát, zato plastová taška sa Vám rozpadne, roztrhne a hlavne ničí našu prírodu.

Lebo je trvácna a krásna. Dokonca sa už pýši ako doplnok v obývačke. Pán stolár Igor môže byť spokojný so svojou prácou, lebo my sme veľmi.

Lebo veľa udrží. Všetko. Zemiaky, cibuľu, mrkvu, olej repkový, olej slnečnicový, med, propolis, kyslú kapustu aj sušené orechy. A o tom, ako krásne sa v nej vynímajú košické pivá a cider ani nehovorím. Radosť si ju takúto plnú niesť. S pocitom, že si nesiete naozaj zdravé potraviny. Nielen tváriace sa slovensky...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Lebo debnička Vám umožní patriť do komunity Debničky od babičky. 

Máte strach, že ste zeleninu, olej či med nikdy na internete neobjednávali? Najvyšší čas začať. Je to pohodlné a máte istotu, že kupujete zdravé, slovenské. Alebo si myslíte, že hrušky dovezené z Južnej Afriky, ktoré si síce môžete ohmatať sú pre Vás lepšie?

Debnička od babičky ručí za to, že jej zelenina a ovocie dozreli na poli a nie v kamióne ako väčšina takéhoto sortimentu v obchodoch.

Debnička vyzerá takto(no môžete si ju naplniť ako uznáte za vhodné): 

Presne takúto debničku môžete mať už   štvrtok doma.
Presne takúto debničku môžete mať už štvrtok doma. (zdroj: Terézia)
Terézia Hnatičová

Terézia Hnatičová

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som mladý človek s ideálmi.Momentálne sa zaoberám projektom debničkového predaja v Košiciach. V poslednom čase sa stretávam a debatujem s mnohými ľuďmi, ktorí pracujú s potravinami a najmä to je dôvod mojich posledných príspevkov. Chcem sa totiž s Vami podeliť o informácie, tie pozitívne aj negatívne z oblasti potravín. Niekedy budem písať o veciach, ktoré sú možno známe, ale oplatí sa ich pripomenúť. A tiež musím podotknúť, že nie som žiadny odborník v tomto smere, len sa dostávam k mnohým informáciam, veľa čítam a nedá mi, nenapísať o tom. Zoznam autorových rubrík:  Potraviny našeNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu